Zdaňovanie príjmov z príležitostných činností - Drozd, Marián
Klasifikácia príjmov fyzických osôb z daňového hľadiska. Pojem ostatné príjmy. Príležitostná činnosť. Čo sa nepovažuje za príjem z príležitostnej činnosti. Uplatnenie výdavkov pri príležitostných činnostiach. Príležitostné príjmy a zdravotné poistenie. Výdavky pri príležitostnej poľnohospodárskej výrobe.