Kontroly ku GDPR
Podľa odborníkov začne v strednej Európe počas roka 2019 vo väčšom rozsahu výkon kontrol súviasich s európskou legislatívou GDPR. Napriek tomu je stále dosť spoločností, ktoré neboli schopné prijať potrebné kroky či opatrenia.