Blockchain v podnikaní
Výsledky prieskumu zamerané na zavádzanie technológie blockchain v podnikaní na Slovensku. Výsledky ukazujú, že väčšina firiem ešte nezačala do technológie investovať, považuje ju ale za bezpečnejšiu ako tradičné technológie. Zavádzanie je zatiaľ v počiatočnom štádiu.