Slovensko: 15 rokov v EÚ
Slovensko oslávi prvého mája 2019 pätnáste výročie vstupu do EÚ - výhody z toho vyplývajúce: zlepšilo sa postavenie i váha Slovenska na medzinárodnej scéne, získalo sa viac stability, bezpečnosti i priamych zahraničných investícií. Už desať rokov sa platí spoločnou európskou menou, ktorá priniesla nižšie náklady na bankové transakcie a menšiu infláciu. Spotrebiteľské práva sú lepšie chránené. Ďalšie úspechy.