Niektoré problémy riešenia kooperatívnej hry s nekonštantným súčtom platieb - Goga, Marián
Modelovanie koaličných vzťahov v teórii hier. Ilustratívne modely riešenia kooperatívnej hry s nekonštantným súčtom platieb.