Historický prehľad mier výkonnosti portfólia - Pekár, Juraj, 1972-
Miery výkonnosti portfólia, ktoré sú všeobecne definované ako podiel výnosu k riziku. Historický prehľad mier výkonnosti portfólia. Všeobecný matematický zápis a jedno z možných rozdelení do kategórií.