Priestorová hra ako hra dvoch hráčov s nulovým súčtom a participáciou regulátora so zásahom v určitom uzle v grafe - Sequeira Lopez, Allan Jose, 1986-
Teória hier, ktorú je možné použiť na riešenie špecifických problémov priestorovej konkurencie. Popis špecifického prípadu, keď je do hry zapojený regulačný subjekt. Proces hry znázornený prostredníctvom vývojového diagramu, ktorý znázorňuje situáciu, kedy regulátor ovplyvňuje cenu produktu alebo služby prostredníctvom vyrubenia sankcie. Problém je formulovaný pre duopol na strane ponuky.