Role evropské plynárenské infrastruktury po roce 2050 - Dytrych, Simon
Rok 2050 ako koniec využívania fosílnych palív a prechod k uhlíkovo neutrálnej energetike. Využitie plynovodov na transport vodíka a biometánu. Potreba investícií na rekonštrukciu plynovodov.