Enterprise´s Process Innovations in the Context of Enterprise´s Financial Performance - Kicová, Marianna
Analýza procesu podnikových inovácií v kontexte zvyšovania finančného výkonu podniku. Posúdenie možností na rozvoj týchto procesov ako základný aspekt merania finančného výkonu podniku. Návrhy optimálnej kontroly a koordinácie ďalších aktivít v inovačnom procese.