Virtual Currency and Its Importance in Today´s Digitized Society - Kňažková, Veronika, 1986-
Objasnenie podstaty, významu, úlohy a hodnoty virtuálnych mien v súčasnej digitálnej spoločnosti. Poukázanie na benefity a nevýhody. Nahľad na problematiku z pohľadu účtovníkov a audítorov. Snaha o redukciu strachu z inovácií v modernej ekonomickej praxi.