"Energiewende" po australsku - Zbořil, Josef
Štúdia Austrálskej národnej univerzity venovaná významu a využívaniu obnoviteľných zdrojov energie v Austrálii. Pozitívny pohľad vyplývajúci zo štúdie. Mätúce nulové náklady. Bill Gates o obnoviteľných zdrojoch energie. Vysoké ceny elektrickej energie. Čísla v správnych súvislostiach. Výroba elektriny podľa primárnych zdrojov v Austrálii v rokoch 2015-2018.