Benefits From Cooperation Behaviour in Vehicle Routing Problem - Čičková, Zuzana, 1978-
Pohľad na vzájomnú spoluprácu distribučných spoločností v dopravných systémoch. Predpoklad situácie, keď viaceré spoločnosti majú jeden sklad na usmernenie vozidiel. Výhody pre firmy aj zákazníka. Možné spôsoby prerozdelenia týchto benefitov v zmysle teórie hier. Použitý matematický model na opis danej situácie.