Medzinárodné akreditácie profesionálnymi inštitúciami ako nástroj zvyšovania atraktívnosti účtovného vzdelávania - Juhászová, Zuzana, 1970-
Pohľad na spoluprácu katedry účtovníctva s profesijnými inštitúciami zabezpečujúcimi vzdelávanie v oblasti účtovníctva.