Selected Theoretical Aspects of Company Valuation - Kušnír, Peter
Popis princípov a metód oceňovania podnikov. Vplyv životného cyklu spoločnosti na jej hodnotu a výzvy spojené s ohodnocovaním. Vplyv pridanej ekonomickej hodnoty na podniky. Rozvoj týchto teórií v Nemecku.