Elimination of Negative Externalities in International Tax Policy - Válek, Juraj, 1981-
Prehľad aktuálneho stavu problematiky a zhodnotenie negatívnych externalít. Možnosti eliminácie týchto externalít vo vybraných komoditách, napríklad úpravou spotrebných daní a environmentálnych daní.