Two Investment Options for Bearish ETF Investors: Inverse ETF and Shorting ETF - Chovancová, Božena
Vysoká likvidita, nízky pomer nákladov a možnosť vykonávať arbitráž umožňujú, aby sa fondy, obchodované na burze (ETF), využívali na krátkodobý predaj. Medvedí investori si tiež môžu kúpiť inverzné ETF. Náčrt dvoch investičných prístupov pre medvedích investorov ETF a rozdiely medzi týmito dvoma prístupmi.