Profitability as one of the most Important Indicators of Business Efficiency of Tourism Enterprises - Naherniuk, Diana
Analýza podstaty a zložiek ziskovosti ako jedného z najdôležitejších ukazovateľov efektívnosti podnikania cestovného ruchu.