Proč pěstovat svoji osobní značku? - Muntean, Cristina
Budovanie osobnej značky vo firme. Meranie hodnoty vlastnej práce. Pochopenie potrieb pracovných partnerov. Pochopenie a rozvoj osobných komunikačných kanálov.