The Right to Work as a Fundemantal Human Right - Kaya, Pir Ali
Popis vývoja práva na prácu v oblasti medzinárodného práva a ľudských práv. Zahrnutie oblastí ako právo na zamestnanie,právo na prácu, ktorá je slobodne získaná, právo na ochranu pred ukončením pracovnej zmluvy, právo na slobodu združovania a odborové práva.