Jaké trendy se prosazují ve firemním vzdělávání - Kazdová, Alena
Aktuálne trendy vo firemnom vzdelávaní. Zmeny vo vzdelávaní vzhľadom na rozvoj technológii a digitalizácie. Vzdelávacie programy pre rozvoj manažérov.