Povinnosť obce zverejňovať informácie podľa osobitných právnych predpisov - Ukropec, Anton
Povinnosť obcí zverejňovať informácie podľa osobitných právnych predpisov, najmä podľa zákona č. 211/2000 Z. z. o slobodnom prístupe k informáciám a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Povinnosť obcí zverejňovať informácie hlavne na úradnej tabuli a webovom sídle.