Technologie pomáhají s péčí o duševní zdraví
Budovanie povedomia o nutnosti starostlivosti o duševné zdravie. Využívanie technológií pre duševné zdravie. Starostlivosť o duševné zdravie prostredníctvom firemnej kultúry a stratégie. Prieskum spoločnosti Accenture.