Pomôže obchodu duálne vzdelávanie? - Mókosová, Tatiana
Spolupráca škôl so zamestnávateľmi ako riešenie nedostatku kvalifikovaných pracovníkov na pracovných pozíciách. Ponuka duálneho vzdelávania, jeho výhody pre firmy aj pre žiakov. Osobné skúsenosti maturantov o dojmoch a zážitkoch z pracovísk. Duálne vzdelávanie v rôznych regiónoch SR. Benefity v COOP Jednota.