Tradície a zvyky v cestovnom ruchu - Čukanová, Miroslava, 1984-
Využitie tradícií a zvykov v procese tvorby produktu cestovného ruchu v podmienkach Slovenskej republiky. Návrhy pre tvorbu produktu CR s využitím tradícií a zvykov.