Historie centrálních bank ve středoasijských postsovětských republikách a v Mongolsku - Kalabis, Zbyněk
Pohľad na spoločnú históriu centrálneho bankovníctva stredoázijských postsovietských republík. Jedná sa o republiky: Kazachstan, Kirgizsko, Tadžikistan, Turkménsko a Uzbekistan. Vývoj centrálneho bankovníctva týchto štátov bol v minulosti veľmi podobný.