Úvěrový proces - robotu robotům, individuální přístup lidem - Červený, Martin
Automatizácia činností v rámci úverového procesu ako aktuálny trend v prostredí finančných inštitúcií. Stručný opis (digitalizácia procesu, realizácia a priebeh) projektu „Nové úvěry“, ktorý zjednodušil a zrýchlil vybavenie úveru pre klientov.