Súkromná výroba destilátu od roku 2019 - Válek, Juraj, 1981-
Zmeny v zákone č. 467/2002 Z.z. o výrobe a uvádzaní liehu na trh v z.n.p. Vymedzenie pojmov súkromná výroba destilátu podľa novelizovaného zákona a prehľad najdôležitejších zmien.