From Environmental Reporting to Environmental Performance - Bednárová, Michaela, 1987-
Analýza premenných majúcich dopad na environmentálnu transparentnosť meranú prostredníctvom skóre environmentálneho reportingu. Určenie faktorov, ktoré priamo súvisia s úrovňou environmentálneho bodovania a majú pozitívny / negatívny vplyv na životné prostredie v spoločnosti. Skúmanie vzájomného vzťahu medzi úrovňou zverejňovania informácií o životnom prostredí a skutočným environmentálnym dopadom (správaním) spoločností Fortune Global.