Kritické faktory ovplyvňujúce IT Governance v podnikoch - Hamranová, Anna, 1957-
Vyšpecifikovanie kľúčových faktorov ovplyvňujúcich úroveň IT Governance, s dôrazom na mäkké faktory, teda na faktory, ktoré sa týkajú ľudského činiteľa a sociálnych vzťahov v podnikoch.