Automatizací rozhodování k úspoře kvalifikovaných zaměstanců - Ketzer, Jaroslav
Automatizácia rozhodovania ako cesta pre podstatné a zásadné rozhodovania. Oblasti využitia. Výhody a spôsob fungovania.