Možnosti financovania revitalizácie kultúrneho dedičstva na Slovensku - Lukáčová, Andrea
Analýza a posúdenie situácie na Slovensku v oblasti využitia schémy verejno-súkromného partnerstva (PPP) ako inovatívneho spôsobu financovania so zámerom vyzdvihnúť a predstaviť spôsob pre možné budúce investície do nehnuteľného kultúrneho dedičstva priamo cez toto partnerstvo.