Using Excel to Analyse the Cost of Offering Critical Illness Cover in Life Insurance - Luffrum, Graham
Definovanie kritických chorôb a spôsoby ich poisťovania. Oceňovanie dávky poistenia kritických chorôb v rámci zmluvy životného poistenia z pohľadu potenciálneho poistenca. Výpočet dodatočného poistného pre rôzne úrovne dávok poistenia kritických chorôb pomocou MS Excel, s využitím viachodnotových stavových modelov a VBA pri kalkulácii relevantných peňažných tokov.