Použitie programovacieho jazyka R a MS Excelu na výpočet bežného netto poistného v životnom poistení - Ondrejková Krčová, Ingrid, 1969-
Ukážka použitia programovacieho jazyka R a MS Excelu na zmiešanom poistení, ako produkte životného poistenia. Príklad naprogramovania výpočtu bežného netto poistného pre rôzne vstupné veky, rôznu dĺžku trvania poistenia a rôznu výšku poistnej sumy. Bežné netto poistné počítané v MS Exceli. Bežné netto poistné počítané v jazyku R.