Mileniáli na trhu práce
Predstavenie skupiny mileniálov, ich želania voči firmám. Ich najväčší a najmenší záujem o konkrétne posty. Top posty s najvyšším podielom milenálov. Najatraktívnejšie benefity pre mileniálov.