Logistika budúcnosti
Trendy v oblasti logistických riešení. Pozornosť investorov priťahuje mestská logistika a tzv. mestské logistické parky. Neustále rastie dopyt klientov v oblasti elektronického obchodu. Klient ostáva v centre záujmu. Začína sa uplatňovať vertikálna logistika. Začleňovanie umelej inteligencie a inovácií.