Geo-blocking a jeho zrušenie - Bystrická, Katarína
Definícia geo-blockingu a príčiny jeho zrušenia. Konkrétne príklady nariadenia európskeho parlamentu a Rady EÚ. Oblasti, na ktoré sa nariadenie EÚ o zrušení nevzťahuje.