Úhrady faktúr a podnikanie
Oneskorené vyplácanie faktúr sa na celom svete predlžuje. Doba splatnosti sa zvýšila až v dvoch tretinách všetkých sledovaných krajín. Vzájomné porovnanie krajín. Dôvody neskorého alebo úplného nezaplatenia faktúr. Spôsoby, ako znížiť riziko.