Digitálne platby v obchode
Prieskum spoločnosti Mastercard zameraný na poukázanie nedostatočnej vedomosti o nových predpisoch sprísňujúcich overovanie totožnosti zákazníkov. Zavedenie programu pre overovanie totožnosti s minimálnym narušením procesu platby. Dve základné povinnosti obchodníkov podľa smernice PSD2.