Academic Procrastination in Working Population as a Barrier in Tertiary Education - Barnová, Silvia
Špecifiká pracujúcej populácie v kontexte terciárneho vzdelávania. Definovanie prokrastinácie a akademickej prokrastinácie. Dopad akademickej prokrastinácie – aktívna vs. pasívna prokrastinácia. Osobnostné faktory súvisiace so sklonom k akademickej prokrastinácii (sebavedomie, akademická sebadôvera, preberanie zodpovednosti a atribučný štýl, regulácia vlastného správania a motivácia, nádej, znevýhodňovanie sa, schopnosť odpustenia). Vybrané výsledky výskumu zameraného na akademickú prokrastináciu.