Srdcovo-cievny systém podniku
Výrazná zmena nárokov na logistiku. Budúcnosť efektívnej logistiky je v priamom prepojení systémov naprieč firmou. Tomu by mala predchádzať optimalizácia už existujúcich procesov. Možnosti sú v distribučnej logistike. Budúcnosť logistiky odborníci vidia v samoorganizovaných logistických procesoch.