Alternatívne investovanie - Bečka, Michal
Definovanie investície, investičných príležitosti v alternatívnych (netradičných) aktívach. Nástup virtuálnych alternatív k hmatateľným aktívam. Vizualizácia základných charakteristík vybraných alternatívnych investičných aktív, komparácia investičných portfólií bonitných slovenských, českých a globálnych investorov v analyzovanom období. Stratégie alternatívneho investovania. Výskumný dizajn a výsledky výskumu.