Spor o platnosť právneho úkonu a zápis do katastra nehnuteľností - Jakubáč, Róbert
Analýza postupu okresného úradu, katastrálneho odboru v konaní o návrhu na vklad a v konaní o zázname v prípade určitých druhov sporov o platnosť právneho úkonu, na základe ktorého bol podaný návrh na vykonanie zápisu do katastra nehnuteľností. Dôraz na zásadu materiálnej rovnosti.