Nedostatky novely zákona o pozemkových spoločenstvách z roku 2018 - Maslák, Marek
Novelizácia zákona č. 110/2018 Z. z. o pozemkových spoločenstvách a konkrétne body, ktoré môžu adresátom skôr uškodiť ako pomôcť. Poukázanie na nedostatky a nesprávnosti, ktoré v tejto novele a dôvodnej správe zákonodarca uvádza.