Aplikácia behaviorálnej ekonómie v manažmente zdravotníckych zariadení v kontexte ochrany, podpory a rozvoja verejného zdravia - Jankelová, Nadežda, 1966-
Charakteristika behaviorálnej ekonómie. Rozhodovanie a odchýlky od racionality. Manažment a verejné zdravotníctvo. Trendy v zdravotníckej starostlivosti. Nevyhnutná kvalita manažmentu zdravotníckeho zariadenia. Aplikácia behaviorálnej ekonómie v zdravotníckej praxi. Program pre pacientov s diabetom s využitím behaviorálnych aspektov. Behaviorálna komunikačná kampaň na všeobecných lekárov. Behaviorálna ekonómia pri znižovaní počtu predpisovaných antibiotík. Fajčenie a behaviorálna ekonómia.