<The> Possibilities of Forest Land Valuation for Accounting Purposes - Korená Hillayová, Michaela
Zákon č. 431/2002 Z. z. o účtovníctve. Hodnota lesnej pôdy ako obmedzeného prírodného zdroja. Súčasný stav riešenej problematiky doma a v zahraničí. Metódy oceňovania lesnej pôdy podľa platnej právnej úpravy na Slovensku. Iné aplikovateľné postupy oceňovania lesnej pôdy (komparatívna, nákladová a výnosová metóda, škola čistého výnosu z pôdy, rentný prístup podľa Gofmana, metódy podľa Burketa) a ich zhodnotenie potencionálnej uplatniteľnosti v účtovníckej praxi.