Governing Diversity Without Naming It: An Analysis of Neighbourhood Policies in Paris - Escafré-Dublet, Angéline
Analýza spôsobov, prostredníctvom ktorých francúzske mestské politiky riešia diverzifikáciu mestského obyvateľstva prostredníctvom rovnosti a bez uznania etnických rozdielov. Zameranie sa na sociálno-ekonomické charakteristiky v Paríži, ktoré je príkladom „rozdeleného mesta“ v oblasti príjmov a štátnej príslušnosti.