Nařízení o panevropském osobním penzijním produktu - Kubátová, Irena
Prijatie a význam návrhu nariadenia o paneurópskom osobnom penzijnom produkte (PEPP). Obtiažne aspekty návrhu v rámci vyjednávania. Kto môže poskytovať PEPP - kto môže požiadať o registráciu PEPP. Podmienky produktu. Informačné povinnosti ohľadom PEPP. Zmena PEPP poskytovateľa. Dohľadové orgány nad dodržiavaním nariadenia o PEPP. Reakcie na dojednaný výsledok.