Neues Wissen durch Lesen erwerben - Leserverstehen - Kočišová, Zuzana, 1956-
Analýza problematiky čítania s porozumením. Diskusia o jednotlivých štýloch a stratégiách čítania. Príklad niekoľkých úloh, ktoré umožňujú testovanie a cvičenie čítania s porozumením.