Does Corporate Governance Support Efficiency in Banking Business? Evidence from European Systemic Banks - Boitan, Iustina Alina
Analýza integrovanej správy a riadenia banky a pohľad na budúcu politiku. Analýza sa dotýka reprezentatívnej skupiny finančných inštitúcií, ktoré tvoria všetky globálne systémovo dôležité finančné inštitúcie, ktoré v súčasnosti monitoruje Európska banková asociácia.