Bankruptcy and Restructuring Law in Poland - Adamus, Rafał
Zákon o bankrote a reštrukturalizácii podnikateľov ako dôležitý faktor podporujúci hospodársky rozvoj a investície, ako aj faktor podporujúci činnosť podnikateľov a zachovanie pracovných miest. Všeobecný opis zákona.